Καλλιτέχνες στα σχολεία

Σχολική χρονιά 2019-20

  • Διοργάνωση διάλεξης, από το Μουσικό Σχολείο Πάφου, με τον Δρ. Δημήτρη Τσούκα με θέμα “Ο J.S.Bach στο μεταίχμιο δύο κόσμων. Διφωνικές ‘επινοήσεις’ μιας ιδιοφυΐας”στις 9.10.2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Εθν. Μακαρίου Γ΄ Πάφου.
  • Διοργάνωση εκπαιδευτικής συναυλίας, από το Μουσικό Σχολείο Λεμεσού, με έργα Σόλωνα Μιχαηλίδη με τον Δώρο Ζήσιμο (βιολοντσέλο) και την Κορίνα Βασιλείου (πιάνο) στις 24.10.2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου.
  • Διοργάνωση σεμιναρίου (masterclass) στο βιολί και βιολοντσέλο, από το Μουσικό Σχολείο Πάφου, με τους Γάλλους μουσικούς Thibaud Verbe (βιολοντσέλο) και Marie-Odile Spinga (βιολί) στις 25.10.2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Εθν. Μακαρίου Γ΄ Πάφου.

Φωτογραφικό Υλικό

Σχολική Χρονιά 2018-19

Καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό επισκέπτονται μαθητές/τριες στην τάξη, με στόχο την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του μαθήματος μουσικής μέσα από ποιοτικές μουσικές εμπειρίες με καταξιωμένους μουσικούς.
  • Διοργάνωση σεμιναρίου από το Μουσικό Σχολείο Λεμεσού με την ελληνίδα τραγουδίστρια Αλίκη Καγιαλόγλου, μόνιμη συνεργάτιδα του Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη στις 15.11.2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου.
  • Διοργάνωση σεμιναρίου (masterclass) φωνητικής από το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας με τον βαρύτονο Κωνσταντίνο Γιαννούδη (Νέα Υόρκη) στις 19.2.2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Αγ. Γεωργίου Λάρνακας.
  • Διοργάνωση σεμιναρίου (masterclass) φωνητικής από το Μουσικό Σχολείο Λεμεσού με τον βαρύτονο Κωνσταντίνο Γιαννούδη (Νέα Υόρκη) στις 21.2.2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου.
  • Διοργάνωση σεμιναρίου (masterclass) πιάνου από το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας με την πιανίστρια Heghine Rapyan (Σάλτσμπουργκ) στις 6.3.2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Αγ. Γεωργίου Λάρνακας.
  • Διοργάνωση σεμιναρίου από το Μουσικό Σχολείο Λεμεσού με την ελληνίδα τραγουδίστρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά και τον μουσικοσυνθέτη Βάσο Αργυρίδη στις 18.3.2098, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου.

Φωτογραφικό Υλικό